ARALIK AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Ortahisar Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Ortahisar Mahallesi Muhtarlarının yanı sıra kurum amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Numan Hatipoğlu muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada amaçlarının kamu mallarının verimli kullanmak olduğunu söyledi. Kurum amirlerin yanı sıra Ortahisar ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanlının da katıldığı toplantıda muhtarları tek tek dinleyen Kaymakam Numan Hatipoğlu, amaçlarının problemleri çözmek için tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.

Kaymakam Hatipoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kamu kurum ve kuruluşları zan altında bırakmayacağız. Herkes kanunun verdiği yetkiyi kullanıyor.” dedi.

Muhtarlar toplantıların verimli geçtiğini belirterek, Kaymakam Numan Hatipoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Toplantıda söz alan Ortahisar Mahalle Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Kaymakam Numan Hatipoğlu, problemlerin çözümü için bizzat takipçi olduğunu belirterek, “Takdir edersiniz ki Ortahisar’da 85 Mahallemiz var. Problemlerin çözümü zaman alabiliyor. Bu konuda sabırlı olmanızı istiyorum.” dedi. Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, “Söz verdiğimiz gibi anayolların tamamını bitireceğiz. 2018 yılında da Allah’ın izniyle hizmetlerimize devam edeceğiz. ” dedi.

Muhtarların dile getirdikleri problemler ise şöyle;

1- Üst geçitlerin yetersizliği. Maç günü çok büyük park sorunu oluyor.

2- Işıklandırma konusu bir an önce çözülmelidir.

3- Kalkınma mahallesi, şehir merkezinde akşam saatlerinde büyük trafik sorunu gittikçe artıyor.

4- Kalkınmada kafeteryaların açılma kapanma saatlerinde düzenlenme yapılması.

5- Hafriyat ve moloz yığınları rastgele dökülmesi, mikserler tonajların üzerinde yük taşımaları yolları bozuyor.

6- Bazı mahallelere henüz doğal gazın gelmemesi.

7- Sağlık merkezleri tarafından tıbbi atıklar rastgele atılması. Mobese takılarak faili meçhul hırsızların ortaya çıkarılması.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber