banner240
banner237
banner238

CESUR BAKAN SÜLEYMAN SOYLU

Gazeteci Cenk Yavuz Usta’nın köşesine taşıdığı ‘Gelmiş Geçmiş En İyi İçişleri Bakanı S..’ başlıklı yazısına çığ gibi destek geldi. Başarıları ve samimiyetiyle halkın gönlünde taht kurmayı başaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cesaretini köşesine taşıyan Usta’nın “Çok bakanlar gördük yiğit mi yiğit, delikanlı mı delikanlı, Efe’mi Efe ama Türkiye Cumhuriyeti hiç böylesini görmemişti cesur mu cesur” içerikli yazısı sosyal medya da paylaşım rekoru kırdı. Yazıya gelen yorum sayısı Soylu’nun gerçekten gelmiş geçmiş en iyi İçişleri Bakanı olduğunu göstermiş oldu.

Halk, koltuğuna oturur oturmaz teröre meydan okuyan Soylu’ya ilk başlarda şüpheli güven duyuyordu. Çünkü İçişlerinde bugüne dek içi boş söylemleri diline dolamış çok sayıda bakanlar görmüştü. Kimse Soylu’nun farklı olacağına inanmamıştı. Güven kazanması için önce rüşdünü ispat etmesi lazımdı. Bundan dolayı Bakan Soylu’yu bekleyen zorlu bir süreç vardı ve o süreç te başlamıştı. Halkın güvenini kazanması için şımarık terör örgütünü köşeye sıkıştırması lazımdı. Fakat zaman Soylu’nun kimselere benzemediğini gösterecekti. Öyle de olmuştu. Soylu, rüşdünü ispat edip söylemlerini eyleme geçirmişti. Hem de ‘yok bugün, yok yarın’ demeden çarçabuk geçirmişti. Kimsenin gözünün yaşına bakmamıştı. Başta vatanına ve milletine dil uzatan siyasetçi bozuntularını içeri tıkmıştı. Ardından devamı gelmişti. Memleketin her köşesini plato bellemiş teröristleri teker teker avlamıştı. Meydanlardan tertemiz etmişti. Aslında kimse bu kadarını ummuyordu. Demek ki isteyince oluyormuş. İşte Soylu bize bunu öğretti. Cesaret edince olabileceğini öğretti.

Şimdi kendi Platolarına sıkışan teröristlerin duası ise Soylu’nun bir an evvel görevden alınması yönünde oluyormuş. Umarız daha uzun sürer. Son kelle gidene kadar ve ay yıldızlı bayrağımıza hürmet edene kadar devam eder

HABER: BEKİR SAMİ EMİROĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber