banner240
banner237
banner238

Soygun İhbarına Giden Polise Pasta Süprizi

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Kuyumcular Çarşısı'nda soygun ihbarına giden polis ekipleri, pastayla karşılandı. Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası "Kuyumcuların yoğun olduğu bölgede soygun çıktığı"yönünde, mağazaların alarm sistemlerini harekete geçirdi. Kunduracılar Caddesi'nden yoğun gelen alarm ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Türk polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kendileri için hazırlanan sürprizden habersiz söz konusu bölgeye ulaşan polis ekipleri, Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası tarafından pastayla karşılandı. Vatandaşlarda yaşananları saniye saniye şaşkınlıkla izlerken, bölgeye sevk edilen polislerle birlikte kuyumcu esnafı birlikte pasta kestiler.

Trabzon Kuyümcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, polisin her daim yanlarında olduğunu belirterek "Polisimizi her daim yanımızda gördüğümüz için böyle bir güzellik yapalım istedik. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla ve esnafımızla böyle bir şey düşündük. Polisimiz her zaman adaletin, hak ve hukuk adına bizlerin yanında. Bizlerin güvenliği açısından Türkiye korunması anlamında mücadele vermekteler. Kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber