banner240
banner237
banner238

BAŞKAN TÜRKMEN EN ANLAMLI ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Mayıs Ayı’nın ikinci Pazar günü olan Anneler Günü’nde ilçedeki yaşlı anneleri evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.  

Anneler günü ziyaretlerinde Başkan Türkmen’e Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Melike Turhan ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Turhan Bektaşoğlu eşlik etti.

En değerlilerimiz olan annelerimizin ellerini öperek hal hatır soran dertlerini paylaşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cennet’i ayaklarının altında taşıyan en değerlimiz en kıymetlimiz annelerimiziher zaman hatırlamalıyız. Annelerimiz, reddeden tanıyabileceğimiz en fedakar, cefakar insanlardır. Bu özel günde elleri öpülesi değerli annelerimizi ziyaret edip yanlarında olmak istedik. Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı. 

Asiye Öztürk, Asiye Bıyıklı, Emine Şentürk, Hadiye Elmas, Asiye Çakır, Mücella Piyale’yi ve bunun yanında birçok anneyi daha evlerinde ziyaret eden Başkan Türkmen, Anneler Günü anısına yaşları ortalama 85 olan annelere çeşitli hediyeler vererek günü unutulmaz kıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber