İYİ PARTİ'DEN MİTİNGE DAVET

Trabzon İyi Parti İl yönetimi olarak Sayın genel başkamızı Trabzon’a yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Trabzon için güzel bir gün, güzel bir miting olacağını düşünüyoruz.
Trabzon Türk siyasetinde daima önemli olmuş, belirleyici olmuş bir şehirdir. Trabzon’u sadece Trabzon şehri olarak görmüyoruz. Trabzonlular Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda sayın genel başkanımızın Trabzon’umuza yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz.
Trabzon’umuzun çok büyük sorunları vardır. 16 yıldır tek başına iktidarda bulunan AK parti Trabzon’a beton dökmekten başka bir iş yapmamıştır. Geçen 16 yılda Trabzon’un hiçbir sorunu çözüme kavuşturulmamıştır. Marka şehir Trabzon dediler şehir şehir olmaktan çıkmıştır. Büyükşehir yaptılar şehir büyümek yerine büyük köy haline gelmiştir.
Fındığın anavatanı  Karadeniz bölgesi olduğu halde bu gün AK parti iktidarı sayesinde fındık ithal eden bir ülke konumuna getirildik. Ak partinin yanlış politikaları sayesinde on binlerce çiftçimizin geçim kaynağı fındık üretimi bitirilmiş durumdadır. Çay üreticimiz perişan durumdadır.  
Trabzon’un çok ciddi bir eğitim sorunu vardır. Siyasi iktidar bu alanı daima karartmaktadır. Trabzon eğitimde Türkiye ortalamasının çok gerisindedir. 
Trabzon’da işsizlik sorunu var. Trabzon bir şey üretmiyor. Bu şehir palavralarla avutuldu. Üretime dayalı, katma değer oluşturan, istiktam yaratan hiçbir yatırım yapılmamıştır. İşsizlik, pahalılık, geçim sıkıntısı, umutsuzluk ve gelecek kaygısı, ülke genelinde olduğu gibi, yöremiz insanını da sımsıkı sarmıştır. İşsizlik, Trabzon’un kanayan yarasıdır. Trabzon'da şu anda Çimento Fabrikası’ndan başka fabrika yok. Kentte ciddi bir iş alanı yok. Siyasi iktidar marka kent, eğitim şehri Trabzon, sanat şehri Trabzon, yaşanabilir şehir Trabzon palavralarıyla halkı kandırmaya çalışıyor.
 Fındık, çay, tütün, mısır, patates, fasulye gibi tarım ürünlerinin; tereyağı, peynir, süt, et gibi hayvansal ürünlerin, sudan ucuz oluşu, hayvancılık ve tarımın çökmesi, bu ürünlerin maliyet fiyatlarının altında satılması; aracıların, ucuz tarım ürünlerinden aşırı kazançlar elde etmesi, Karadeniz çiftçisini bitirmiştir.
Trabzon’da ne yazık ki, kadınlarımız, sosyal hayattan büyük ölçüde dışlanmış; kültür-sanat yaşamı neredeyse can çekişiyor.
Trabzon’un uyuşturucu sorunu vardır.
Trabzon’un trafik sorunu vardır.
Trabzon umutsuz insanlar şehri haline geldi.
İyi Parti olarak bütün bu sorunların takipçisi olacağız. İktidarımızda şehrimizi hak ettiği yere getireceğiz. 
Trabzon İyi yönetilmiyor, iktidarımızda Trabzon iyi yönetilecektir.

İyi parti ile birlikte yeni bir yola girdi. Yeniden hayal kurmaya, gelecek adına güzel şeyler düşünmeye başladı. Milletçe heyecanlıyız, meraklıyız, ümitliyiz. Milletçe bu karanlığı aydınlığa dönüştüreceğimize inancımız sonsuzdur. Milletimize güveniyoruz.
Çıktığımız bu iktidar yolculuğunda Trabzonlu hemşerilerimizin bütün önyargılardan sıyrılarak, tarafsız bir bakış açısıyla partimizi dikkate almasını, fikirlerimize itibar göstermesini, projelerimizi değerlendirmesini bekliyoruz.
 Özellikle genç kardeşlerimizin internetten İyi Parti seçim beyannamesini indirip titizlikle okumalarını, düşünerek oylarını kullanmasını rica ediyoruz. Gençlerimiz bu seçimde geleceklerini oylayacaktır. Herkes için bu seçim çok önemli ancak gençlerimiz için bu seçim çok çok ama çok önemli.. Burada genç kardeşlerime çok büyük bir sorumluluk düşüyor. İyi Parti farkını görmeleri gerekir. İyi parti gençlerimiz için nasıl bir gelecek hedefliyor? Partimizi yakından takip etmeleri çok önemlidir. 
 Trabzonlu bütün hemşerilerimizi, özellikle gençlerimizi, kadınlarımızı Cumartesi günü saat 1500’de  Atatürk Alanına bekliyoruz.
Türkiye asla sahipsiz ve çaresiz değildir. Çare Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşakanı seçilmesi, çare İyi Parti’nin iktidar olmasıdır.
Türkiye’nin içine düştüğü kötü ve talihsiz süreçten çıkması ve kendine gelmesi için tek yol milletin kurduğu, milletin partisinin tek başına iktidarıdır. İyi Parti üniter Türk devletinin, Türk milletinin bütün mukaddes değerlerinin teminatıdır. Türk milletini yıldırma gayretleri bütün hainler için hüsranla neticelenecektir.

Muhammet Erkan. İyi Parti il Başkan vekili

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber