MHP'EN FLAŞ ADAYLIK ADAYLIK AÇIKLAMASI:KARŞI TAKIMIN SAVUNMASI GÖRELİM

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, yönetimiyle birlikte basınla buluştu. Yerel seçimlerle ilgili sorulara çarpıcı cevaplar verdi..

İşte o cevaplarda öne çıkanlar;

* 1 senedir sahadayız. Belirleyeceğimiz adayın sahaya çıkmasını bekliyoruz. 1 Ocak tarihinde adayımız sahaya çıkacak.

* Genel Merkezi’miz Trabzon’da ve diğer yerlerde anket sistemiyle nabzı yokluyor. Kimle buraya alabilirizin hesabını yapıyoruz.

* Ortahisar’a Ayhan Sürmen, Atilla Başaran, Kerim Eroğlu, Figen Bozkurt, Halil Yaroğlu, aday adayı başvurusu yaptılar.

* AK Parti’nin hamlesini bekleyeceğiz. Önce iktidarın adayının kim olduğunu bilmek istiyoruz. Satranç tahtası var. Bu yönde önce onların hamlesini bekliyoruz. Sadece AK Parti’nin değil diğer partilerin de adaylarını açıklamasını bekliyoruz.

* Bizim kafamızda adaylar konusunda belli isimler var. Ama bunun şimdi ortaya çıkmasına istemiyoruz.

* Bu futbol takımı gibidir. 11 kişilik bir takım sahaya sürülecek. Karşı takımın bir savunmasını görelim bizde ona göre bir forvetle çıkacağız.

* Adaylık başvurularını almaya 2 gün önce başladık. Bir kaç günde patlama yaşanacağını düşünüyorum.

* Liderimiz çok güzel hamleler yapıyor. Dün ne dediyse bugün de onu diyor.

* (İYİ Parti hakkında ki soruya ) İYİ Parti’nin Allah yolunu açık etsin. Biz MHP olarak 49 yıllık partisiyiz. Kurt sürüsü düşünün lider nereye bakarsa biz oraya bakarız. Bizim için değişen bir şey olmadı kopmalar olsa bile yüzde 12 oyumuzu aldık yine.. Farketmedi. Vatandaşımız diyor ki, ‘Devlet bey ne diyorsa bugünde aynısını söylüyor’ İYİ Parti nedeniyle bizden kopma olmuştur ama koptuğundan fazla gelen olmuştur. MHP yüzde3-4 oy alır deniyordu, mHP bitti deniyordu. Biz 24 Haziran seçimlerine büyük psikolojik savaşla girdik. Bu ülkenin merkezinde bir partiyiz. Devlet Bahçeli olduğu müddetçe bu ülkede birşey yapamaz. Anketlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

* Sokağa çıktığımızda trafikte yaşanan sorunları herkes geliyor. Çukurçayır’da oturuyorum yeri geliyor oraya meydandan 20 dakikada çıkılmıyor. Dalçık yapılacak hala bitmedi Şana’da.. Uluslararası yol olduğu halde hala bitirilmedi. Kentimizin tarihi yer altı zenginlikleri de hala çıkarılmadı ortaya. MHP olarak muhalefet etmek için muhalefet eden bir parti değiliz. Ahmet bey için de aynı şeyi diyoruz. Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten daha güzel yöneteceğimizden MHP bu seçimi alacak diyoruz.

* (Şalpazarı’dan sadece MHPli başkan var.) aynı partisinden seçime girecek mi? Sorusuna) Refik Kurukız’ın Şalpazarı’nda tekrar MHP’den aday olacak.

* (Muhammet Öztürk ismi geçiyor Ortahisar’a sorusuna) eski il başkanımızdır. Adaylığı bize şeref vermiştir. Ama bana herhangi bir adaylık başvurusu ulaşmadı.

* Aralık ayının ikinci haftası adayımızı açıklamayı düşünüyoruz. * Şu ana kadar 5-6 aday adayı elimize ulaştı. * Meclis aday adaylığına da büyük talep var. * Dere geçilirken at değiştirilmez. Biz ekibimizle yerel seçime hazırlanıyoruz.

* Ben aday olmayacağım.

*18 ilçenin 7-8’ini alacağımıza inanıyorum. Ama hepsine talibiz tabi.. Ağırlıklı olarak alacağımız 7-8 inancındayız

*MHP’nin oyu anketlere bakıldığında şu anda yüzde 17-18 görünüyor. Gün geçtikçe bu artacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber