banner240
banner237
banner238

Özel Gereksinimli Bireylerle Giresun’da Biz KARADENİZ Temiz

GÖSGSK Bşk. Osman  Şeyranlıoğlu, Geri Dönüşümcü Hacı Altan, Gazeteci Hilal Karaibrahim ve Biset Yıldırım’ın katkılarıyla hazırlanan engelli bireyleri de kapsayacak şekilde 100 kişilik istihdam kapasiteli proje önerisi STK temsilcilerinin ve akademisyenlerin de katıldığı Giresun Rotary Kulübü toplantısında sunuldu.
Katılımcıların ve yatırımcıların yoğun ilgi ve hayranlıkla karşıladıkları proje önerisinin en kısa zamanda Tüm Karadeniz havzasındaki 17 ülkeyi kapsayacak şekilde uluslararası bir projeye dönüştürülmek üzere pilot kent olarak Giresunda uygulanması için hazırlıklara başlanması kararı alındı.
Hukukçuların, yatırımcıların ve STK temsilcilerinin yerel ve ulusal fonlardan da destek sağlayarak bir an önce projenin hayata geçirilmesi için kollar sıvandı.
Giresun Rotary dönem başkanı Dr. Hakan Poyraz, Giresun Üniversitesi - İİBF Maliye Bölümü öğretim üyesi Dr. Osman Sirkeci tarafından sunulan ve katılımcılarda çok büyük heyecan yaratan projenin Türkiye ve bölge ülkelerine de örnek bir proje olacağını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Osman 6 yıl önce

Street Economi sorun değil çözüm 7retir

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber