banner240
banner237
banner238

TRABZON ŞEHİR HASTANESİ YAPIMINA BAŞLANIYOR

Trabzon’un en önemli projelerinden biri olan Şehir Hastanesinin yapımına başlanıyor. Yaklaşık 350 bin metrekare alanda, 900 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin kararının imzaları bugün itibariyle tamamlandı .

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 25 Mart 2018 tarihinde, Trabzon 6. Olağan İl Kongresinde yapılacağı müjdesini verdiği Trabzon Şehir Hastanesi Projesinin yapımına ilişkin onay kararı çıktı.

Akyazı sahilindeki dolgu alanında yapımına başlanacak olan Şehir Hastanesinin yapım kararı, Başbakanımız Sn.Binali YILDIRIM’ın başkanlığında Başbakan Yardımcısı  Mehmet ŞİMŞEK, Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, Maliye Bakanı Naci AĞBAL, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN’dan oluşan Yüksek Planlama Kurulu tarafından 11 Nisan 2018 tarihinde onaylandı.

Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylanan kararın ardından Şehir Hastanesinin İhalesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılarak inşaatına başlanacak. Karara ilişkin  değerlendirmelerde bulunan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Şehrimizin en önemli projelerinden biri olan ve sadece Trabzon’a değil tüm Karadeniz Bölgesine hizmet verecek  projenin Trabzon’un sağlık, ekonomik ve sosyal kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacağını belirterek, ‘’Projenin gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, ilgili tüm Bakanlarımıza ve Milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehir Hastanemiz, Trabzon’umuza, Bölgemize ve Ülkemize  hayırlı uğurlu olsun’’ dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber