banner240
banner237
banner238

DKİB 'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Şanlı tarihi emperyalist kahpelere karşı verilen kahramanlık zaferleri ile dolu olan bir milletin evlatları olarak verilen bu ekonomik savaştan da zaferle çıkacağımızın inancını taşımaktayız.  Yetiştirdikleri hainlerle ve silahla Büyük Türkiye Cumhuriyetine ve Kahraman Türk Halkına bel büktüremeyen hainler, emperyalistler; sözümüz ona şimdide ekonomik manipülasyonlarla  Ülkemizi zarar vereceklerini ummaktadır. Ancak, bu hain,  emperyalist,  dünya düzenini bozmak için her türlü hainliğe başvuran haydut devlet, ekonomik savaşta da hevesi kursağında kalacak, Büyük Türk milletinin cesaret ve dirayeti karşısında kendi hainlikleri karşısında yalnızlaşıp yok olacaktır.   

Şanlı tarihimizde Türk milleti, canı ile malı ile her daim kahpe düşmanlarını alt etme başarısını göstermiş ve şanlı tarih sayfalarında düşmanlarının dahi kahramanlıklarından övgüyle söz ettirmiş bir Millettir. Son olarak 15 Temmuz’da bu kahramanlığını gözler önüne seren ve kahpe düşmanlarına kuyruklarını dahi ısırma dersi veren bu millet, yaşanan ekonomik manipülasyonlarda da düşmanlarımıza emperyalistlere ve dünya barışını bozan haydut devletlere gerekli dersini verecektir. 

Bizler ticaret erbabı, ihracatçılar olarak;  dünyanın dört bir yanını karış karış dolaşarak ticaretimizle barış elçiliği yapmakta ve her gittiğimiz ülkede de Ülkemizden övgüyle söz edilmesinin bahtiyarlığını yaşamaktayız. Ticaret yaptığımız partnerlerimiz Ülkemizin bu dik ve dirayetli duruşu karşısında Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyetine saygılarını sunmakta, dünya barışını ve serbest ticaret kurallarını haydut yönetim anlayışıyla bozan, ülkelerin hukuk sistemine dahi karışma saygısızlığını gösterenlere lanet okumaktadır. 

Şu anda Ülkemizde yaşatılmaya çalışan ekonomik savaş bu hainlerin oyunlarıdır, Yüce Türk Milletimiz bu hainliğinde üstesinden gelecek ve bu kahramanlığı da tarih sayfalarında yer alacaktır.  Bizler ihracatçılar olarak yapılaması gereken her işte ve atılması gereken her adımda Devletimizin Liderimiz Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gür sesimizle tüm emperyalistlere haykırıyoruz. 
Ülkemizi hedef konulan dünyanın en büyük 10 ekonomisi haline getirmek amacıyla daha fazla üretim ve daha fazla ihracat için başlatılan gece gündüz demeden çalışmaya ant içmiş bulunmaktayız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber