ORTAHİSAR KENT KONSEYİ'NDEN MECLİS BAŞKANI EMİROĞLUNA ZİYARET

Kent Konseyi Başkanı Dündar AYYILDIZ 3 Aralık dünya Engelliler günü dolaysıyla sizin nezninizde tüm engelli arkadaşlarımızın kardeşlerimizin ve büyüklerimizin egellier gününüzü kutluyorum diyerek.
Şöyle devam Etti aslında sadeceyıl çersinde  bir günle yada bir hafta içersinde hatırlanmaması lazım yılın tüm günü engelier günü olması lazım her engelli birey her an yardıma ihtiyacı olabilir bizler sağlıklı bireyler olarak onlara yadım etmek zorundayız çünkü bizlerde birer engelli adayıyız allah göstermesin ama her an bir kazaya yada bir olay karşısında bizlerde her an engelli durumuna düşebiliriz diyerek. Engelliler gününün önemine dikkat cekti.
Yürütme Kurulu üyesi Temel KORKMAZ ise Dündar AYYILDIZ Başkanımın Görüşlerine Aynen katılıyorum bende başta siz olmak üzere tüm engelli arkadaşlarımızın gününü kutluyorum diyerek temenilerini belirti.
Yine Yürütme Kurulu Üyesi Adnan TAÇ ise bende başkanımız AYYILDI ve KORKMA'ın  görüşlerine aynen katılıyorum başta siz ve tüm engelli arkadaşlarımızın gününü kutluyorum diyerek. Şahsım Trabzon Sanat Evi Başkanı Olarak Şurda bir hatırlatma yapmak istiyorum diyerek biz Trabzon Sanat Evi olarak yaptıgımız her etkinliğe engelli arkadaşlarımızı davet ediyoruz onlara azda olsa bir katkı sağlamaya çalışıyoruz dedi.
ortahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Emiroğlu Medya Reklam ve yayıncılık Yönetim kurulu başkanı Bekir Sami EMİROĞLU ise 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile bizi ziyarete gelen başta Ortahisar Kent Konsey Başkanı Dündar AYYILDIZ ve Yürütme Kurulu Üyeleri Temel KORKMAZ ve Adnan TAÇ beye teşekkür ediyorum böylesi önemli bir günde bizleri ziyareti bizlere önemli ölçüde güç vermiştir biz Kent Konseyi bünyesinde meclis  olarak çalışmaktayız Ortahisar ilçesinde bir çok çalışmamız var gerek engelliler bazında gerekse sanat,kültür,tarih açısından bir çok çalışma yaptık ve yapmayada devam ediyoruz.
Az önce dediğim gibi böyle birgünde bizleri ziyaret onure etmiştir tekrar kendilerine teşekkür ediyorum şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum 3 Aralık Dünya engelliler günü dolaysıyla telefonla arayan başta Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin GENÇ'e Ak Parti İl Başkanı Haydar REVİ'ye İYİ Parti İl Başkanı Azmi KUVVETLİ'ye İYİ Parti Ortahisar İlçe başkanı Muhammet ERKAN'a ASKON başkanı İbrahim BEŞİR'e de ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber