TTSO Meclisinden Afrin harekâtına tam destek

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı’yla ilgili olarak, “Bütün Türk milletinin bu harekâtın maddi ve manevi arkasında olduğunu görüyor ve bundan da gurur duyuyoruz” dedi. TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant da, “TTSO olarak her zaman olduğu gibi bugün de terör ve masum insanların katledilmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” ifadesini kullandı.

NALBANT: TTSO KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDA

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant yönetiminde yapıldı. Nalbant, meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek ve huzuru sağlamak amacıyla Afrin’de bir operasyon yürüttüğünü anımsatarak şunları söyledi:

“Fırat kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı harekâtıyla devam eden operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Türk milleti söz konusu vatan olduğu için tek yürek olmuştur. Tamamıyla sınır güvenliğimizin korunması, bölgede tehdit oluşturan terör koridorunun yok edilmesi ve insanlığın başına bela olan terör örgütlerinin kökünün kazınmasını amaçlayan Zeytin Dalı Harekâtı’nın zaferle tamamlanacağına, bölgeye barış ve huzurun geleceğine inancımız tamdır. TTSO olarak her zaman olduğu gibi bugün de terör ve masum insanların katledilmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Ordumuzun kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimizle diliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifa, milletimize başsağlığı diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizi konusun, şanlı tarihi zaferlerle dolu ordumuzu muzaffer kılsın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber