İNAN ÜNİVERSİTE-STK İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Avrasya Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. İnan’ın bugünkü misafirleri ise Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve beraberindeki yöneticiler oldu. Ziyarette önemli konular masaya yatırıldı.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, ‘’Rektörümüze yeni görevinde başarılar dilemek için burada bulunuyoruz, yeni yönetimimizle Şoför esnafının sorunlarını ortadan kaldırmak ve şehrimiz için önemli çalışmalara imza atmak amacındayız, bu anlamda Avrasya Üniversitesi ile sürekli istişare içinde olacağız’’ dedi.

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan ise  “Avrasya Üniversitesi’nin Trabzon ve bulunduğu bölge için büyük bir önem arz ettiğine dikkat çekerek, Üniversite ve STK işbirliği arttıkça bilimsel ve toplumsal çalışmaların halkımıza yansımasının daha fazla olacağı inancındayım, dedi. 

İnan, ‘’Üniversitemizin gücünü, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda kullanmayı hedefliyor ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Yapacağımız çalışmalardan halkımızın da faydalanmasını istiyoruz.

Birimlerimiz tarafından düzenlenen çalıştaylar, eğitim seminerleri,  işbirliği ve sosyal sorumluluk projeleri gibi hizmetlerimizle topluma fayda sağlayacak çalışmalarımızla halkımızla aramızdaki bağları kuvvetlendirmeye devam edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları bizim açımızdan bu yönüyle ayrı bir öneme sahip. Fikir ve eleştirilerinizin bizim için kıymetli olduğunu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber