Mesleki eğitime büyük önem veriyoruz”

TESOB – Trabzon Elbise Temizleyicileri Esnaf Odası tarafından düzenlenen organizasyonla odaya emeği geçen eski yönetim kurulu üyelerine plaket, kalfa olan oda üyelerine de kalfalık belgeleri takdim edildi.

Törene Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akpınar, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Mustafa Özcelep, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Elbise Temizleyicileri Esnaf Odası Başkanı Aytekin Keleş, oda üyeleri ve diğer ilgililer katıldı.

TESOB Başkanvekili Mustafa Özcelep, mesleki eğitime önem verdiklerini ve bu konudaki çalışmaları desteklediklerini belirterek, “TESOB olarak düzenlediğimiz eğitim programlarının yanı sıra Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalara da elimizden gelen desteği veriyoruz. Mesleki eğitimin, özellikle birçok mesleğin geleceğe aktarılması ve esnafımızın eleman bulması konusunda önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

Törende Elbise Temizleyicileri Odası Başkanı Aytekin Keleş, geçen dönem yönetimde görev yapan Yakup Osman Şahin ve Mustafa Bayraktar’a odaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kalfalık belgesi almaya hak kazanan oda üyelerinin belgeleri ise Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akpınar, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili Mustafa Özcelep, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel tarafından takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber