ORTAHİSAR İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN RİZE MİLLİ EĞİTİME İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ
Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, beraberinde Özel Büro çalışanları ile birlikte Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ve AR-GE birimi çalışanlarını ziyaret ederek işbirliği konusunda görüş alış verişinde bulundular.
Beraberinde Rize Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve AR-GE çalışanları ile birlikte Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ve Özel Büro çalışanlarını makamında ağırlayan Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz karşılıklı işbirliğinden ve ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler. Karşılıklı bilgi ve tecrübelerini paylaşmanın önemine değinen Müdür Yılmaz, her türlü işbirliğini açık olduklarını belirtti.
ŞÜKÜR KÖSE’DEN TEŞEKKÜR
Karşılıklı işbirliğinden son derece memnun kaldıklarını belirten Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, her alanda işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden Şükür Köse ,”Karşılıklı paylaşacağımız mutlaka güzel projelerimiz vardır. Rize AR-GE ve Ortahisar Özel Büro olarak önemli çalışmalarımız var. Birlikte ortak proje de hazırlayabiliriz” dedi. Toplantı karşılıklı iyi niyet temennisiyle sona erd

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber