banner240
banner237
banner238

OSB AKADEMİSİNDE İŞİMİN LİDERİYİM EĞİTİMİ

Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerin kurumsal yapılarını güçlendirmek amacıyla planlanan “İşimin Lideriyim” konulu eğitim Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

“İşimin Lideriyim” konulu eğitim seminerinde etkili ilişki ve hedef yönetimi performansı başarıya yönlendirme becerilerinin geliştirilmesi konuları hakkında bilgi verildi. Programda ayrıca liderlik ve yöneticilik, akıllı hedef belirleme, performans takip etme, motive etme, etkili delegasyon, geribildirim becerilerinin geliştirilmesi yönünde bilgiler de verildi. Firma sahipleri, yöneticiler ve kurumlarda iş ve ekip yönetimi yapan çalışanlardan 44 kişinin katıldığı eğitim Uzman Psikolog Ezgi Kadıoğlu Yangın’ın sunumlarıyla, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Hayat Boyu Öğrenim kavramına verdiğimiz önem gereği, tüm bu eğitimlerin kişisel gelişimimize, işimizin gelişimine katkı sağlayacağı umut ederim. OSB Akademisi çatısı altında düzenlediğimiz eğitimlere destek veren kurumlara, kişilere ve hepsinden önemlisi eğitimlere katılanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber