PTT’den Üniversiteli Gençlere “Kampüs Kart”

Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik özel projeler geliştiren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), üniversiteli gençleri de unutmuyor. Bu çerçevede, PTT A.Ş. ile Marmara Üniversitesi arasında PTT Kampüs Kart İşbirliği Protokolü imzalandı. Üniversite öğrencilerinin PTT A.Ş.’nin ürün ve hizmetlerine kolay, hızlı ve daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacak PTT Kampüs Kart’la ilgili işbirliği protokolüne, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar imza attı.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, PTT A.Ş.’nin geçmişten bugüne insanların hayatına dokunan hizmetlerine değindi. Şirket’in çağın gerekleri doğrultusunda hareket ederek ürün ve hizmetlerini geliştirip çeşitlendirdiğini kaydeden Genel Müdür Bozgeyik, “Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda dünyanın ileriye gittiği ne varsa, onları Türkiye adına, yerlilik ve millîlik adına yapmaya çalışan bir kuruluşuz” dedi.

Konuşmasında PTT A.Ş.’nin özellikle lojistik ve e-ticaret sahalarındaki uluslararası başarılarını vurgulayan Genel Müdür Bozgeyik, bankacılık alanında Türkiye’nin ihtiyacına yönelik altyapıları kurduklarını, hizmet verdikleri diğer sektörlerde de önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Ar-Ge faaliyetleri başta olmak üzere üniversitelerle işbirliği yapmaya büyük önem verdiklerini de belirterek, “Türkiye’mizin daha ileriye gitmesinde çorbada bizim de tuzumuz olsun diye 42 bin çalışanımızla birlikte ülkemizin her noktasında gece gündüz hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Genel Müdür Bozgeyik, PTT Kampüs Kart protokolünde emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu kaydetti.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar ise PTT Kampüs Kart projesinin önemini vurgulayarak, “Kampüs Kart, üniversitelerin en çok ihtiyaç duyduğu kartlardan bir tanesidir. Üniversitemiz bu gereksinimini güzide bir kamu kurumu olan PTT vasıtasıyla karşılayacaktır” diye konuştu. İşbirliği dolayısıyla Genel Müdür Kenan Bozgeyik’in şahsında tüm PTT çalışanlarına teşekkür ettiğini kaydeden Rektör Prof. Dr. Özvar, iki kurumdan da projeye katkıda bulunanlara şükranlarını sundu.

Kimlik Kartı Özelliği Taşıyor

PTT Kampüs Kart’ı kullananlar pek çok avantaj elde ediyor. PTT A.Ş.’nin ürün ve hizmetlerine daha uygun fiyatlarla erişme imkanı bunlar arasında yer alıyor. PTT Kampüs Kart, üniversiteli gençler için bir hesap ve öğrenci kimlik kartı özelliği taşıyor. Ayrıca, akademik ve idari personel için bir kimlik kartı işlevi görüyor. PTT Kampüs Kart, üniversite yerleşkesi giriş-çıkış kontrol noktalarının yanı sıra anlaşmaya varılan yemekhane, kütüphane, kafe gibi ödeme merkezlerinde kullanılabiliyor. Üniversiteliler finansal transfer işlemlerinde bu karttan yararlanabiliyor, üye işyerlerinde indirim, puan veya promosyon kazanabiliyor. Öğrenciler üniversite harç ödemelerini de PTT Kampüs Kart ile gerçekleştirebiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber