banner240
banner237
banner238

TEOL ANAOKULU TRABZON'DA BU SENE HİZMETE GİRİYOR!

Köklü eğitim geçmişi olan TEOL Anaokuuları 2018-2019 eğitim öğretim yılında Trabzonlu öğrencilere kapılarını açıyor. Uzun yıllar dil alanında kentti verdiği eğitimler ile adından sıkça söz ettiren TEOL Dil Okulları yeni eğitim öğretim döneminde eğitim hizmetleri ana okulları adı altında Teol Armada, Boztepe Modern ve Yalıncak Şubelerinde eğitime devam edecek.

Anaokullarının eğitimci kadrosu İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilimdalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Şahin tarafından hazırlanan ve Fen ve Teknoloji, Mühendislik ve Matematik anlamına gelen STEM eğitim programı Trabzon'da Zorlu Grand Otelde düzenlendi. Eğitim programı hakkında bilgi veren Şahin, "Okul öncesi dönemde çocuklara STEM becerilerini kazandırabilmek için üç önemli bileşen vardır.

Bunlar iyi hazırlanmış bir eğitim programı, öğretmen eğitimi ve ailedir. Eğer okul öncesi dönemde çocuğuna STEM yaklışımına uygun tekniklerin yer aldığı müfredat iyi yetişmiş okul öncesi öğretmenler tarafından uygulanır ve sonrası da ailesi de desteklerse etkin bir yaklaşım ile çocukların becerileri geliştirilebilir" dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber