TTB’de Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

TTB’de Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

Trabzon Ticaret Borsası tarafından personele yönelik 'TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi'düzenlendi.

TTBile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde düzenlenen eğitimTTB Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Eğitime TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz, Kalite Yönetim Temsilcisi ve Akreditasyon Sorumlusu Özlem Arslantürk ile personeller katıldı.

TSE Uzmanı ve Kalite Yönetim Sistemi Eğitmeni-Baştetkikçi Kadir Yaşar Efendioğlu,temel ve iş tetkik eğitiminde yenilenen standardın yönetimdeki risklerin bertaraf edilmesi, hedeflerin planlanması ve müşteri memnuniyetinin ölçülmesiyle ilgili bilgiler aktardı.

Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri Şükrü Erüz de‘KYS TS EN ISO 9001-2015 versiyonunun üyelere daha iyi hizmet için sürdüğünüifade ederek, “Bu eğitimde borsamızda yürütülen çalışmalarhep birlikte gözden geçirildi. Kalite Yönetim Sistemi bir ekip işidir. Bu nedenle her birimdeki arkadaşımız kendisini ilgilendiren süreçleri hazırlamak ve periyodik bir şekilde takip etmek amacıyla burada bulunuyor."Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber