Üniversitemizin 63. Kuruluş Yıldönümü Töreni Yapıldı

Üniversitemizin 63. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları 20 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00’da Atatürk ve Gençlik Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreni ile başladı.

18 Haziran 2018 Pazartesi günü Saat 14.00’de KTÜ Prof.Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden 63. Kuruluş Yıldönümü töreni, Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman BAYKAL’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Trabzon Valisi Yücel YAVUZ bir konuşma yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2017 Yılı ödül töreninde; Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında ödül almaya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK; Eğitim Bilimleri alanında, Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ünal ÇAKIROĞLU layık görüldüler. Plaketlerini Trabzon Valisi Yücel YAVUZ ve Cumhuriyet Başsavcısı Mithat KUTANOĞLU takdim etti.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr.Üyesi Özgür TÜFEKÇİ, Genç Bilim ve Sanat İnsanı Ödülü kategorisinde Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında ödül almaya Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ece Tuğba SAKA; Sağlık Bilimleri alanında ödül almaya Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr. Selim DEMİR layık görüldü. Plaketlerini Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kenan İNAN, Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK takdim etti.

İdari Personel Başarı Ödülü kategorisinde ödül almaya Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü personeli Ahmet Sabri HIZARCI layık görüldü. Plaketlerini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ  takdim etti.

Öğrenci ödülleri kategorisinde Eczacılık Fakültesi öğrencisi Mona KHORSHIDTALAB ödüle layık görüldü. Plaketlerini Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat HACISALİHOĞLU takdim etti.

Ardından Üniversitemizde 40 ve üzeri hizmet yılını tamamlamış akademik ve idari personelimize plaket takdimi yapıldı.

Akademik personelimizden 40 ve üzeri hizmet yılını tamamlayan Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ümit UZMAN’a plaketlerini Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat HACISALİHOĞLU takdim etti.

Programın son bölümünde ise Üniversitemizde doktora eğitimlerini tamamlayanlara diplomaları Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman BAYKAL tarafından takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber