YILDIZ’DAN YILMAZ VE USTA’YA ZİYARET

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mustafa Yılmaz ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Usta’yı ziyaret etti.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, sağlıkta yeniden yapılanma sürecinde Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne atanan, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Hizmetleri İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Usta ve Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran’da hazır bulundu.

Yıldız, Trabzon’un eğitim, sağlık, turizm ve spor kenti olduğuna vurgu yaparak, bölgesinde sağlık alanında en büyük üs olan şehrimizde hem sağlık eğitiminin, hem sağlık hizmetlerinin en başarılı şekilde yürütülmesi için tüm kurumların elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. Yıldız, bu anlamda geçtiğimiz ay içerisinde göreve getirilen İl Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Yılmaz ve ekibine güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Şehrimiz ve bölgemiz için sağlık adına güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum ve tekrar görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

İl Sağlık Müdürü Yılmaz da kurumdaki mesai arkadaşlarıyla birlikte Trabzon halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber