banner240
banner237
banner238

Akçaabat’ta Tarım Ekonomisini güçlendirmeliyiz.

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu daha önce yapmış olduğu görüşmelerde Rize ve Gümüşhane'deki Ziraat Odası başkanları ve sebze satan esnaflarla görüşmeler yapmıştı.  Eyüpoğlu Akçaabat’ta üretilen sebze ve meyvelerin pazarlaması için 2 ilde yapmış olduğu görüşmeleri Akçaabat'taki sebze üreticileri ile bir araya gelerek paylaştı.

  Akçaabat' ta örtü altında ve açık alanda sebze üretimi yapan çiftçilerle bir araya gelen Eyüpoğlu yapmış olduğu görüşmeler neticesinde 2 ilden de talep aldıklarını belirtti. Eyüpoğlu Çiftçilere Sizler üreterek Akçaabat ekonomisine çok ciddi bir katkısalıyorsunuz.

Sebzelerimiz Rize ve Gümüşhane de Satılacak

Bizler de Ziraat Odası olarak sizin üretmiş olduğunuz ürünlerinizi pazarlama da sizlere yardımcı olmak amacıyla 2 ilde görüşmeler yaptık. Akçaabat'ta tarıma dayalı ekonominin daha da güçlenmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde Rize ve Gümüşhane’den alıcılar ile siz değerli üreticilerimize bir araya getireceğiz ifadelerini kullandı. Rize ve Gümüşhane'de Toptan ve perakende sebze satışı yapan esnaflar ile Akçaabat’ta sebze üretimi yapan üreticiler önümüzdeki hafta salı günü Akçaabat Ziraat Odası toplantı salonunda bir araya gelecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber