banner240
banner237
banner238

Farmasi, Eğitim ve Satış ofisini yeniledi..

İlaç kalitesinde kozmetik üretim anlayışı, sağlıklı ve kaliteli geniş ürün yelpazesi ve kazançlı iş fırsatı ile herkesin hayatına ve hayallerine dokunabilen önemli bir marka olan Farmasi son yıllarda adını sıkça duyurmaya başladı. Türkiye’nin en çok kazandıran doğrudan satış şirketi olan Farmasi, yüzde yüz Türk sermayesi ile kurulmuş bir şirket olarak dikkat çekiyor. 

Farmasi’nin Trabzon’da 9 yıl önce hizmete giren Eğitim ve Satış Ofisi yenilendi. Ortahisar Mah. Uzun Sok. Tabakhane Yokuşu’ndaki Yavuz Selim İş Merkezi’nde, yağışlı havaya rağmen üyelerin büyük ilgi gösterdiği yeni ofisin açılış törenine Farmasi Bölge Müdürü İpek Tekşen’in yanı sıra, Trabzon Platin Direktörü Serçin Karaman ve üyeler katıldı.

Trabzon İMECE Derneği Erkek Folklor ekibinin gösterileriyle renklenen açılışta konuşan Farmasi bölge Müdürü İpek Tekşen “Bir gün herkes Farmasi’li olacak. Sizleri de Türkiye’nin en çok kazandıran doğrudan satış şirketi olan bu aileye bekliyoruz.” Diye konuştu.

Trabzon Platin Direktörü Serçin Karaman da sağlıklı ürünlerin yanı sıra özellikle bayanlara iş fırsatı sunduklarını ifade ederek “ Trabzon’da birlikteliğimizi artırmak ve ulaşılabilirliğimizi sağlamak adına eğitim ve satış ofisimizi yeniledik. Bizler her zaman buradayız ve hep burada olacağız. Evet hava bugün yağmurlu. Ama biliyorsunuz yağmur bereket demektir. Belki biraz şanssızlık olarak değerlendirilebilir ama biz bereket olarak değerlendiriyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avrupa’nın en büyük Entegre Kozmetik Tesislerinden biri olma özelliğine sahip olan Farmasi, 125 ülkeye ihracat yaptığı gibi, 25 ülkeye de Türkiye’de olduğu gibi doğrudan satış yapıyor. Bununla birlikte 7’den 70’e bütün ev hanımlarının ihtiyacı olan ürün çeşitliğine sahip olma özelliğini taşıyor. Farmasi özellikle de kadınların hayallerinden ilham alarak geliştirilen ürünler ve kazançlı iş modeli ile insanlara kendi potansiyel ve güzelliklerini keşfedilebilecek eşsiz fırsatlar da sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber