Farmasi

FARMASİ

Kelime anlamı “eczane” olan Farmasi, Türkiye’de 6 yılı aşkın süredir network (doğrudan satış) sistemiyle yerli üretim sunan Türk Firması’dır. Kurucusu 1935‘li yıllarda Almanya Goethe Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan ve Türkiye de ilk tahlil laboratuvarının kurulmasını sağlayan Dr. Cevdet Tuna’dır. 1998’li yıllarda Tan Alize firması (aynı tesis içinde 5 ayrı fabrikadan oluşan entegre tesis) kurulmuştur.

Farmasi üye ol formunu doldurun farmasinin güzellikler ile dolu dünyasına sizde katılın.

Farmasi Kayıt Sistemi

Farmasi Enternasyonal Ticaret A.Ş ’nin doğrudan satış ağında görev alan şahıslar Farmasi yönetmeliği içeriğinde ünvan ve seviyelerine bakılmaksızın (müdür-direktör-altın ve daha üst düzeydeki girişimciler dahil) Farmasi Girişimcisi’dir.

Farmasi Girişimcisi kayıtları iki şekilde gerçekleşir.

1-Önceden kayıtlı bir girişimcinin sponsorluğunda kayıt işlemi yapılır.

Bu işlem için https://farmasi.web.tr linkinden farmasi üyelik formu doldurulur.

Yetkili kişiler farmasi girişimci kaydı için gerekli bilgileri almak amacıyla sizinle telefonda iletişime geçerler. Hemen farmasi girişimci üyeliğiniz deneyimli bir sponsor altına eklenerek tamamlanmış olur.

2-Resmi web site üzerinden üye olunabilir. Resmi site girişimciyi herhangi bir girişimci sponsoru altına kayıt eder.

Görüldüğü gibi girişimci olmak için her iki yolda da girişimci sponsor gereklidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Girişim Hocası 6 yıl önce

Farmasi özellikle kadın girişimciler için güzel bir ek iş ve ek gelir imkanı. Öncelikle yukarıda anlatıldığı gibi danışman olarak kayıt olup girişimci üye olarak katalogdan sipariş verip ürünleri deneyiniz. sonrasında ise etrafınızdakilere tavsiye etmek şeklinde satış yaparak veya üye ekleme yolu ile takım kurarak ek gelir elde edebilirsiniz.

Avatar
Ahmet Yılmaz 6 yıl önce

Farmasiyi bende duydum. Helal sertifikalı bitkisel ürünlerini kendi fabrikalarında üretip satıyor. Girişimcilerine dağıttığı hatırı sayılır primleri ve ödül olarak verdiği lüks arabaları var.



Günebakış Trabzon Haber