banner240
banner237
banner238

MÜSİAD başkanları Trabzon'da toplandı
Ev sahipliğini Trabzon MÜSİAD şubesinin yaptığı toplantıda Karadeniz’in doğusunda yer alan MÜSİAD şubelerinin güçlerini birleştirerek hem bölgesel ve hemde komşu ülkelerdeki ticaretlerini geliştirme ve MÜSİAD'ın güçlü iş adamları potansiyelini birbirlerinden haberdar ederek ortak ticareti geliştirme, firmaların tanıtımlarını sağlamak ve bölge ülkeler üzerinde işadamların yatırımlarını teşvik edecek imkan ve kaideleri araştırarak bilgilendirme konuları görüşüldü.  
Rize MÜSİAD Şube Başkanı Recep Taylan, Trabzon ,Rize ve Batum şubesi olarak 3 ayda bir olmak üzere farklı şubelerde toplantı yaparak üyelerin birbirlerini tanımaları gerektiğini söyledi.
  Trabzon MÜSİAD Başkanı Ali Kaan ise Trabzon MÜSİAD olarak hem bölgesel gelişme ve hemde ülke ekonomisinin gelişmesi için tüm birlikteliklere hazır olduklarının altını çizerek, Mayıs ayı içinde Trabzon MÜSİAD şubemizin organizasyonunda 3 gün sürecek olan Genel İdare Kurulu toplantısını (GİK) Trabzon’da yapılacağını ve Türkiye içinden ve yurt dışından 700 ü aşkın iş adamının trabzonu ziyaret edeceğini ve ticari yatırımların ve bölgemiz ve çevre ülkelere yönelik yatırımların konuşulacağını söyledi.
  Batum MÜSİAD Şube Başkan Yardımcısı Arif Karadeniz ise Batum MÜSİAD olarak Batum’da sadece ticaret yapmadıklarını ayrıca sosyal ve toplumsal olaraktan bir misyonlarının olduğunu belirtti. Karadeniz ayrıca Türkiye’den gelen işadamlarının şubeye müracatları durumunda hem yapacakları yatırımlar hakkında ve hemde yasal mevzuat hakkında geniş bilgi verdiklerini ayrıca işadamlarına tercüman ve çalıştıracak her sektörden eleman bulmak için yardımcı olduklarını belirtti. Toplantının sonucunda Şubat ayında Batum’da tüm üyelerin davet edileceği bir danışma ve istişare toplantısı yapmak üzere karar verildiği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber