PEHLİVAN VE ÇABUK EMİROĞLU MEDYA GURUBUNU ZİYARET ETTİ
Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa PEHLİVAN ve
 Yönetim kurulu üyesi Abit ÇABUK EMİROĞLU Medya Gurubuna gelerek Genel Kordinatörümüz Bekir Sami EMİROĞLU'nu Ziyaret etti. 
Genel Koordinatörümüz Emiroğlu kendisini ziyaret eden  Mustafa PEHLİVAN ve Yönetim kurulu üyesi Abit ÇABUK  ile Trabzon’da her konuda önemli noktalara değindiler özellikle son zamanlarda gündemden düşmeyen sanayi siteleri  daha işlev bir durumda olması ve taşınması  hakkında sohbet ettiler
 Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa PEHLİVAN Genel Koordinatörümüze “EMİROĞLU Medya Gurubuna yeni katılan Manşet 61 haber siteniz hayırlı olsun. Emiroğlu'nu eskiden beri tanırım. Yaptığı haberleri devamlı takip ederim. Tarafsız ve objektif haber yapar. Bundan dolayı da kendisini takdir ediyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
 Yönetim kurulu üyesi Abit ÇABUK ise Sayın Başkanın dediği gibi EMİROĞLU Medya Gurubuna yeni katılan Manşet 61 haber siteniz hayırlı olsun. 
Emiroğlu'nu eskiden beri tanırım. Yaptığı haberleri devamlı takip ederim. Tarafsız ve objektif haber yapar. Bundan dolayı da kendisini takdir ediyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Genel Koordinatörümüz Emiroğlu ise  Mustafa PEHLİVAN ve  Yönetim kurulu üyesi Abit ÇABUK  her ikiside eski arkadaşımdır. Trabzon’da ekonomiye  yön veren, gittiği her yerde vatandaşlar ve esnaf tarafından ayakta karşılanan, her esnafın her kesimin sorununa çözüm yolu bulmaya çalışan bir başkandır . Yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Kendilerine de bu ziyaretinden dolayı her ikisinede teşekkür ediyorum." dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber