banner240
banner237
banner238

Royal Comfort Hotel Temmuz Ayında Araklı'da Hizmete Açılıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde konaklama anlamında tüm engeller ortadan kalkıyor. Trabzon’un en çok turizm merkezine sahip olan ilçelerden bir tanesi olan Araklı’da turistlerin konaklayabilecekleri bir otel ve benzeri yapıt bulunmuyordu. Tek sorun turistlerin ağırlanması değil, ilçeye dışarıdan gelen misafirlerin ağırlanması hususu da oldukça sorun teşkil ediyordu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu, en kısa sürede bu duruma neşter vuracağını dile getiriyordu. Başkan Çebi’nin uğraşları sonucunda Araklı’ya 4 Yıldızlı otel inşa edildi.

Otelin sahibi, Araklılı iş adamlarından Mehmet Ali Derya ve Cemil Topçu, Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret ederek müjdeyi verdi. 4 yıldızlı Royal Comfort Hotel Temmuz ayında açılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan iş adamı Mehmet Ali Derya; ''İnşa ettiğimiz otelde 56 oda, 22 rezidans bulunmakta olup kafeteryalar, restoranlar, kapalı yüzme havuzları, sauna ve benzeri alanlar bulunuyor. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı’da insanların oturup sohbet edecekleri sosyal ve kültürel alanlara yoğunluk verdiklerini belirterek artık otel ve konaklama sorunu olmayacağını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber