banner240
banner237
banner238

TAİDER Üyesi 26 İhracatçı Firma TİM’in Devler Listesinde

TİM tarafından bu yıl16. kez düzenlenen ve 26 sektörün tamamını kapsayan “İlk 1000 İhracatçı Firma Araştırması”nınsonuçlarını değerlendiren TAİDER Aileİşletmeleri Derneği Başkanı Aydın ÖĞÜCÜ “Geçenyıla oranla TİM’in listesine giren derneğimize üye aile şirketlerimizinsayısının artmış olması bizi gururlandırdı. Listede yer alan 26 üyemizinihracat hacmi de bir önceki yıla göre %27 oranında artış göstererek 2,8 milyarUSD’a ulaştı. Aile işletmelerinin ekonomimizin bel kemiği olduğunu her zamantekrarlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda listeye daha fazla üyemizin girmesini veihracat rakamlarını daha da artırmasını umuyorum” dedi.  

Türkiye’deki aileişletmelerinin nesiller boyu gelişmesi, ülkemiz ekonomisinin daha sağlıklı vekalıcı büyümesine destek olmak amacıyla 2012 yılında kurulan TAİDER’in bugün Türkiyegenelinde 162 aile şirketi üyesi ve toplamda 600 aile üyesi bulunuyor.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, ülkemiz aile işletmelerinin yüksek performanslı,uluslararası yönetim ilkelerine sahip, ülkemize değer yaratan ve sürdürülebilirkurumlar haline gelmelerine destek veren, üyelerinin en iyi uygulamaları veçözüm gerektiren sorunları paylaşabilecekleri, dünyanın önde gelen aileşirketleri ile iletişim kurabilecekleri ve gelecek nesillerinigeliştirebilecekleri önder kurumdur. Türkiye’deki aile işletmelerinin nesillerboyu gelişmesi, ülkemiz ekonomisinin daha sağlıklı ve kalıcı büyümesine destekolmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur ve 31 ülkede örgütlenmiş İsviçremerkezli Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (Family Business NetworkInternational) Türkiye paydaşıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber