Trabzon’dan ‘En Az Yüzde 10 İndirim Kampanyası’na Destek Çağrısı

“DEVLET-MİLLET BİRLİKTELİĞİYLE BAŞLATILAN MÜCADELE”

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, beraberinde başkan yardımcıları Tolga Avcı ve Mustafa Zihni Serdar’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, hükümet tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde İndirim Kampanyası başlatıldığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Türkiye’de bir defa daha devlet-millet birlikteliğiyle bir ekonomik mücadele başlatılmıştır. Trabzon ve bölgemizde bulunan sanayicilere, iş adamlarına ve esnaflara ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele, En Az Yüzde 10 İndirim’Kampanyası’na destek olunması için çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımıza en üst düzeyde destek bekliyoruz. Kamu tarafından başlatılan bu girişimin başarıya ulaşması, özel sektörün gönüllülük esası içinde katkı vermesiyle mümkün olacaktır. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerin de tam destek verdiği enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü bu kampanya ile devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek ve birlikte mücadele edecektir.”

“KAMPANYAYA KATILMAK İSTEYEN FİRMALARIMIZ TTSO’YA BİLDİRSİN”

Başkan Hacısalihoğlu, “Asgari üç ay sürecek olan ‘en az yüzde 10 indirim’ kampanyasına destek vermek isteyen üyelerimiz Oda Genel Sekreterliğine başvurarak veya oda web sitesi www.ttso.org.tr adresindeki formu doldurarak kampanyaya katılabilecekler. Odamızın web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından da üyelerimize indirim kampanyasına katılmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz. TOBB tarafından Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek amacıyla hazırlanan görselin yanı sıra, indirim kampanyası düzenlenebilecek, Tüketici Fiyat Endeksi’nde (TÜFE) yer alan 407 kalem ürün ve hizmetin listesini de paylaştık. Sitemizdeki formu doldurup site üzerinden odamıza gönderecek olan işyerleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB’a bildireceği listede yer alacak. İndirim kampanyası düzenleyecek olan Oda üyesi firmalar kampanyaya katılım bilgilerini, ayrıca Odamızın telefonlarına veya faksına da bildirebilecek” dedi.

“TRABZON İŞ DÜNYASI OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, enflasyonla mücadelenin hep birlikte yapılması gereken bir mücadele olduğunun da altını çizerek şunları söyledi:

“Bu sorun ülkemizin sorunudur. O yüzden enflasyonla mücadelede yük sadece özel sektöre veya sadece devletin kurumlarına bırakılmamalıdır. Trabzon iş dünyası olarak bizler her zaman olduğu gibi enflasyonla mücadele konusunda da devletimizin, milletimizin yanındayız. Ekonomik anlamda tam bir mücadele içinde olan ülkemize en güçlü desteği yine, esnafı, tüccarı, çalışanı, üreteni, tüketeni olarak bizler vereceğiz. Tüm üyelerimizi, milli dayanışma ruhuyla ürün ve hizmetlerinde asgari yüzde 10 indirim uygulayarak bu kampanyaya sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber