banner240
banner237
banner238

“Türkiye, Temelleri Sağlam ve Güçlü Bir Ülkedir”

İş dünyası olarak şimdiye kadar yaptığımız şekilde üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam edeceğiz. Şimdi daha çok çalışma zamanı. Türkiye, temelleri sağlam güçlü bir ülkedir” dedi.

​TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Amerika Birleşik Devletleri’nin ekonomik yaptırım kararlarının ekonomik savaş başlatmak olduğunu belirterek, “Bu ekonomik savaşta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin yanındayız. ABD’nin hasmane tutumu ülkemizin kararlı duruşu nedeniyle işe yaramayacaktır” ifadesini kullandı.

Hacısalihoğlu ve Eren, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Yeni Ekonomi Modeli’nde sürdürülebilir büyüme, finansal istikrar ve yapısal dönüşümün hedeflendiğini vurgulayarak şunları söylediler:

“Bu yaklaşımı daha güçlü bir Türkiye hedefimiz açısından olumlu buluyor ve iş dünyası olarak destekliyoruz. Orta ve uzun dönemde dönüşümün ana hatlarının ortaya konması ekonomimiz üzerindeki belirsizlikleri ve riskleri azaltacaktır. Orta Vadeli Programın açıklanmasıyla çok daha net bir tablonun ortaya çıkmasını bekliyoruz. Yeni Ekonomi Modeli’nin temelinde yer alan; daha çok tasarruf, daha çok üretim ve daha çok ihracat ile şu anki pek çok yapısal soruna çözüm getirilmesi amaçlanıyor. Zaman, ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışma zamanı. İş dünyası olarak üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam etmemiz büyük önem arz ediyor. Türkiye, temelleri sağlam güçlü bir ülkedir. Hep birlikte, el ele verirsek ülkemiz büyük atılımlar gerçekleştirecek, dünyanın en büyük ekonomileri arasında girme hedefimize doğru ilerlemeye devam edecek. Şimdi daha çok çalışma ve üretme zamanı.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber