banner240
banner237
banner238

99. YILDÖNÜMÜNDE GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI

99. YILDÖNÜMÜNDE GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle kutlandı.
Törene, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, Meslek Yüksek Okul Müdürü M. Kemal Değer, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, siyasi parti temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Uzun, Yazı İşleri Müdürü Ali Baş, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Sağlık Müdürü Alper Kalkışım, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim, STK Başkanları, Eski Milletvekili Ali Kemal Başaran, Milletvekili Aday Adayı Cevat Birinci, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Parkı’nda yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Uzun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun yaparken konuşmanın ardından 19 Mayıs şiirleri okul öğrenciler tarafından coşkuyla okundu. Program çerçevesinde Cumhuriyet Ortaokulu Kız Horon Ekibi, izleyenlere Halk Oyunları gösterisi sundu.
Programın son bölümünde ise Gençlik Haftası boyunca Hentbol, Voleybol, Badminton, Güreş, Kros, Judo, Masa Tenisi, ve Satranç Turnuvası gibi spor dallarında ilçemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden ve derece yapan sporculara ödülleri Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, Meslek Yüksek Okul Müdürü M. Kemal Değer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü tarafından verildi. 
Atatürk Parkı’nda düzenlenen törenin ardından ilçe protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar Akçaabat İskelesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın gemisini ziyaret ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber