banner240
banner237
banner238

ADNAN GÜNNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. 
Bayramların birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu ifade eden GÜNNAR, “Kurulduğu 2002 yılından bu yana milletimize verdiği sözleri birer birer yerine getiren AK Parti milletimizin gücünün üstünde hiçbir güç tanımadan milletimizin desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimize hizmet etmeye devam edecektir” dedi. 
AK Partinin kurulduğu günden bugüne ülkemizde eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, güvenlik, savunma alanlarında yaptığı yatırım ve hizmetler sonucunda bölgesinde etkin bir güç haline geldiğini, Türkiye’nin kurulan oyunlara figüranlık yapan bir ülke değil oyun kuran bir ülke olduğunu ifade eden GÜNNAR, bütün bu gelişmelere bağlı olarak ülkemiz aleyhine oynanan oyunların ve düşmanlıkların da arttığını kaydetti.

“Dışardan kurulan tuzakların yanı sıra içerideki ihanet odaklarını da harekete geçirerek sokak darbesi yapmaya kalktılar. Yargı-emniyet darbesi yapmaya kalktılar. Çukur eylemleriyle terör darbesi yapmaya kalktılar. Sınır darbesi yapmaya kalktılar. Seçim sonuçlarını bahane ederek siyaset darbesi yapmaya kalktılar, ordumuz içindeki hainleri kullanarak askeri darbe yapmaya kalktılar. Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan bu necip milletin imanı ve cesareti sayesinde tüm bu zorlukların üstesinden geldi. Şimdi de milletimizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyorlar. Dün olduğu gibi bugün de  başaramayacaklar. Milletimizin birlik ve beraberliği, cesareti ve imanı sayesinde bu mücadeleden de galip çıkacağız ve birlik ve beraberlik içerisinde 2023, 2053 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu duygularla milletimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın milletimize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. “ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber