banner240
banner237
banner238

Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN

Değerli Basın Mensupları,
Bilindiği üzere, 2017 yılı küresel arenada bir çok sorunların yaşandığı, küreselleşme politikalarının yol açtığı acı ve göz yaşlarının hakim olduğu bir yıl olarak geride kalmıştır. Acısı ve tatlısı ile geride bıraktığımız 2017 yılı; Ülkemiz açısından da yurtdışı kaynaklı küresel oyuncuların çabalarına rağmen, Büyük Ülkemizin Büyük Türk Milletinin dirayet ve vakarıyla oynanmaya çalışılan oyunların bozulduğu, yaşatılmaya çalışılan sorunların üstesinden geldiğimiz bir yıl olmuştur. Yaşanan bütün bu olumsuzluklar içinde ihracatçılarımız canla başla mücadele ederek, yeni başarılara imza atarak hem küresel oyuncuların hain planlarının bozulmasına ve hem de Ülkemiz ekonomisinin büyümesine büyük katkı sağlamıştır.
Doğu Karadeniz Bölgemiz ekonomisin en büyük girdisini sağlayan Bölge ihracatçılarımız, 2017 yılında yeni başarılara imza atarak, Bölgemizde üretilen bir çok ürünü yeni pazarlara ulaştırma, yeni pazarlara acılım sağlama onurunu bizlere yaşatmış ve bu başarıları ile Bölgemiz ekonomisi ve istihdamına büyük katkı sağlanmıştır.
İhracatçılarımızın göstermiş oldukları bu başarıda, kurum olarak yaptığımız çalışmalarda; Siz Çok Değerli BASIN mensuplarının büyük desteklerini gördük. İhracatçılarımızın karşılaştığı birçok sorun, çok değerli basın mensuplarımızın gece gündüz demeden sorunlarımızı manşetlere taşıması ile çözüme kavuşmuş, her dile getirdiğimiz sorun değerli basın camiamızda her daim gündeme tutularak çözüme kavuşmuştur.
Sivil Toplum Kuruluşlarının, kamuoyunun en büyük gücü olan Basın camiasının her zaman olduğu gibi 2017 yılında da büyük desteklerini görmüş bulunmaktayız.
Bu vesile ile sektörümüze verilen bu destekten dolayı çok değerli Basın Camiamıza ihracatçılarımız ve Kurumum adına şükranlarımı sunar, 2018 yılının tüm umutların gerçekleştiği, sağlık , huzur ve mutlulukların bol olduğu bir yıl olması dileğiyle değerli BASIN MENSUPLARIMIZIN Yeni yılını tebrik ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber