Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'den Emiroğlu'na Hediye!

10. Trabzon Tanıtım Günleri fuarına katılım bir hayli fazla oldu.

Trabzon'un yerel halkı, gazetecileri ve bürokrasi adamlarının yoğunluk gösterdiği Trabzon Tanıtım Günleri Fuarında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Emiroğlu'na hatıra olarak verdiği hediye ile gönüllerde taht kurdu.

ÇEBİ'DEN EMİROĞLU'NA HEDİYE

Trabzon'un yerel ve ulusal gazetecilerinden Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu'na el yazısı ile işlenmiş Emiroğlu'nun ismi ve haber sitelerinin adının yazdığı tabağı hediye eden Çebi; ''Türkiye ve Trabzon gündemini gece gündüz demeksizin takip eden, dobra ve tarafsız yorumculuğu ile halka gerçekleri yansıtmaya çalışan değerli basın mensubu ve kıymetli dostumuz Emiroğlu'na bu hediyeyi vererek kendisine olan teşekkür borcumuzu yerine getirmeye çalıştık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Emiroğlu ve ekibinin başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

Hediyeyi kabul eden Emiroğlu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu ifadelerinde şunları söyledi;

''Araklı halkı böyle bir Belediye Başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Vatandaşını kendisinden bile bir adım önde tutan, gecesini gündüzüne katarak Araklı halkı için çalışan ve vatandaşlara hizmet verebilmek adına hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Başkan Çebi ve ekibini bizlerde tebrik ediyor, doğru habercilik anlayışı ile yaptıkları her eylemi haberlerimizde konu edeceğiz.'' dedi.

Bizlerde Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık ''Manşet 61 ve Haberim Hamsi'' ailesi olarak Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'ye teşekkür ediyoruz...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber