ASKON TRABZON ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM BEŞİR

Ülkemiz ne parlementer sistemden kurtulabilmiş ne de cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçebilmiştir. Bu olay referandum ile yasalaştıktan sonra belirsizlik çığ gibi büyümüştür. Seçimlerin 2019 Kasım yerine 2018 Haziran da yapılması ülkemizin siyaseti ve ekonomisi açısından daha faydalı neticeler verecektir. Bu sebeple erken seçim kararı yerinde olmuştur. Piyasalar kısmen de olsa rahatlamıştır.

Göreve kim gelirse gelsin. Partilerin ve kişilerin güçlendiği değil, devletin ve milletin güçlendiği her kesimin temsil edildiği milletimizin ve devletimizin refah seviyesinin arttığı güçlü ve mutlu bir toplumun meydana geldiği bir seçim olsun isteriz.

Biz ASKON olarak haklı zenginlik ilkesi savunan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Seçimlerden çıkacak sonuca göre ülkemizi yönetecek olan iradenin, hak ve adaletten ayrılmadan; yakınlar gözetilmeden; Ehliyet, liyakat, muktedir, dirayet ve cesaret ilkelerini; ahlak çizgisini gözeterek ülkeyi yönetmelerini temenni ediyoruz.

Değerli Devlet adamlarımızdan, eski başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği gibi; önce ahlak ve maneviyat ilkesi ile milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya sarılın. Yüce dinimizin helal kıldığı şeyleri uygulayan haram kıldıkları şeylerden milletimizi koruyan bir yönetim olmasını ve ABD-AB’nin değil hakkın ipine tutunan ve daha önceden ecdadımızın başardığı dünya hakimiyeti yolunda Rabbimizin yardımını arkasına alan; devlet ve millet olmak için gayret sarf eden bir irade olmasını diliyoruz…

Trabzon açısından değerlendirirsek seçim sonrası çıkacak olan iradenin Trabzon’a ve Karadeniz’e daha bir ehemmiyet vererek; planlı ve akılcı inovatif kararlar alarak yeniden ticaretin merkezi haline gelmesi için yeni projeleri hayata geçirilmesini temenni ediyoruz. Bu mihmalde ASKON olarak bizde üzerimize düşeni yapacağımızdan iş dünyasının emin olmasını isteriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber