banner240
banner237
banner238

Başkan Çebi'den Engelsiz Yaşama Destek
Trabzon’un Araklı ilçesinde engelsiz yaşam için mücadele veriliyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçede herkesin derdine derman olmaya çalışıyor. Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır ile bir araya gelen Başkan Çebi derneğe tekerlekli sandalye desteği sağladı. Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır belediye başkanı Recep Çebi’ye desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.  
Dernek Başkanı Çakır, Başkan Çebi’nin sürekli bu tür faaliyetlerde bulunduğunu söyleyerek ‘’Allah kendisinden razı olsun. Engelli kardeşlerimize yaşamı engelsiz kılmak adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.’’ dedi.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır’ı özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek şu ifadelere yer verdi ‘’Araklı’da birçok faaliyet gösteren derneğimiz var. Gerçekten ihtiyaç sahiplerinin yüreğine dokunan bu kuruluşlara elimizden geldiğince bizlerde destek veriyoruz. Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye yardımı yaptık. Bunu düzenli olarak yapıyoruz. Yaşamı engelsiz kılmak, onları mutlu etmek adına elimizden ne gerekiyorsa gerçekleştirmek gayemiz. Zaman zaman ziyaretler gerçekleştirip onlarla sohbet ediyoruz. Onların mutluluğu bize güç veriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber