Başkan Erdoğan, Canlı Yayında Duyurdu: Stokçuluk Yapanlara Ani Baskınlar Yapılacak

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, dövizdeki yükselişi fırsat bilerek stokçuluk yapanlar için, "Stokçuluk yapanlar çıktı. Ani baskınlar yapılacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak. Benim esnafım stokçular yüzünden iş yapamıyor. Haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız" dedi.

OKUL KİTAPLARI KONUSU

Okul kitaplarının basılamadığı yönündeki iddiaları da kesin bir dille yalanlayan Erdoğan, "Okul kitapları konusunu da bakanımızla konuştum çözdük. Bu ülkede çözülemez bir sorun yok. 2002'den beri ülkemizde yaşanan her şeyin sorumluluğu bize aittir. Bizi teğet geçer demiştik, geçti mi? Geçti. Allah'ın izni ile şimdi de öyle olacak" şeklinde konuştu.

"SİMSARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ"

Manipülasyon yaparak devleti köşeye sıkıştırmak isteyenlere meydanı bırakmayacaklarını vurgulayan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Görüşmelerimiz var. Diğer devlet liderleriyle konuşuyoruz. Devleti bu tür manipülasyonlarla köşeye sıkıştırmak isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız. Bu dönemi her alanda millileşme hamlesini güçlendirme olarak değerlendireceğiz. Diğer krizde ne demiştik... Bizi teğet geçecek demiştik. Şimdi de inşallah aynı şey olacak."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber