Başkan Sarıalioğlu'nun Halk Günü Mesaisi

BAŞKAN SARIALİOĞLU, HALK GÜNÜ UYGULAMASI İLE VATANDAŞLARIN DERTLERİNE DERMAN OLUYOR

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Halk Günü toplantıları ile vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor.

Of Belediyesi’nin her hafta Salı günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği 'Halk Günü Toplantıları' devam ediyor.

Of Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, Oflular başkanla birebir görüşme imkânı buluyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, amaçlarının tüm Oflular ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Of Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği halk günü toplantılarında Oflular, her konuda taleplerini Başkan Sarıalioğlu’na iletiyor.

Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Başkan Sarıalioğlu, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve buluşma programlarıyla hemşerilerimizle sürekli bir aradayız. Sosyal medya üzerinden de gelen her mesajı okuyor, vatandaşlarımızın isteklerine hızlı çözümler üretiyoruz. Bu anlamda ulaşılabilirliğe verdiğimiz önemden hareketle, bizlere herhangi bir şekilde ulaşamayan hemşerilerimiz için de her hafta ‘Halk Günü’ düzenliyoruz. Belediyemize gelen hemşerilerimizle tek tek görüşerek talep, öneri ve problemlerini dinliyoruz. Onlarla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlarla her zaman açık olduğunu da söyleyen Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, “Halkımızla iç içe olmanın, olanların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Of’umuzun bugünü ve yarınları için buradayız” dedi.

Haftanın belirli günlerinde düzenli olarak yapılan esnaf ve mahalle ziyaretleri ile birlikte ev ziyaretlerini de sürdüren Başkan Sarıalioğlu, her hafta Salı günleri saat 09:00 ile 12:00 arasında Of Belediye Başkanlığı’nda Oflular ile görüşmeye devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber