banner240
banner237
banner238

BAŞKAN TÜRKMEN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

     Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Türkmen mesajında "Tüm Akçaabatlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum." dedi.

       Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bayramlar, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu kutlu günlerde ailemiz, akrabalarımız başta olmak üzere sevgi ve ülfet halkamızın içine yoksulları, hastaları, garipleri ve ülkemizde misafir olan kardeşlerimizi de eklemek, bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir.

     Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın, Milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır.

     Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Akçaabatlı hemşerilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber