CHP Akçaabat’ta Temel Kazancıoğlu Sürprizi!

CHP’nin Akçaabat’ta Yaptırdığı Anketlerde Seçimlerin Akçaabatlı Siyasetçi, İş, Spor Adamı Temel Kazancıoğlu İle Alınabileceği Sonucu Çıktığı İfade Ediliyor.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Başta Olmak Üzere Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Teşkilatınca Yapılan Anket Sonucunda Akçaabat Belediye Başkanı Görmek İstediğiniz Kişi Kim Sorusu Sonucunda, CHP Büyük Kurultay Delegesi, İş, Spor, Sanat Adamı Temel Kazancıoğlu’nun İsminin En Fazla Oy Çıkan İsimler Arasında Yer Aldığı Belirtildi.

Bunun Üzerine Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Birebir Görüştüğümüz Temel Kazancıoğlu Kamuoyuna Şu Açıklamada Bulundu.

“Beni Akçaabat Belediye Başkanlığı Gibi Önemli Bir Makamda Görmek İsteyen Çok Değerli Akçaabatlı Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum. Öncelikle CHP’den Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin Düşünülmem Ve Aday Gösterilmek İstenmem Benim İçin Büyük Bir Onurdur. İnsanların Şahsıma Güvenmesi Beni Mutlu Etmiştir. Bunu Kazanabildiysem Ne Mutlu Bana. Bu Yaşamım İçin Gurur Vericidir. Biz Aile Olarak, Kök Olarak Akçaabat’ın En Eski Ailelerinden Birisiyiz. Belediye Başkanlığının Da Mutlaka Emin Ellerde Ehillere Verilmesini İsterim Bu Bizim İçinde Geçerlidir. Açıkçası Akçaabat Belediye Başkanlığı Koltuğu da, Oraya Talip Olmakta Büyük Bir Onurdur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber