banner240
banner237
banner238

CHP'ye Yerel Seçim Önerisi: İstanbul'da Meral Akşener Aday Gösterilebilir

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "CHP'nin adayı Akşener olur mu?" başlığıyla yayımlanan yazısında ''Madem CHP yerel seçimlerde de süreceği ortaya çıkan Cumhur İttifakı'na karşı Millet İttifakı'nı canlı tutmak istiyor. Fırsat bu fırsattır. İstanbul'a Meral Akşener'i aday gösterebilirler.'' dedi.

MUHARREM İNCE'NİN ADAYLIĞI

İnce'nin ayrıca "Başka arkadaşlarımız zaten adaylık için çalışma yürütüyorlar." dediğini vurgulayan Altaylı, "Kastettiği isim muhtemelen bir süredir İstanbul'a aday olmak istediğini yüksek sesle söyleyen ve İstanbul'daki siyasi çalışmalarını da başlatan Gürsel tekin." diye yazdı.

Altaylı, "Benim ise aklıma başka bir senaryo geliyor" görüşüne yer verdiği yazısına şöyle devam etti:

''İSTANBUL'DA MERAL AKŞENER'İ ADAY GÖSTEREBİLİRLER''

"Madem CHP İstanbul'a bir Cumhurbaşkanı adayını belediye başkan adayı olarak göstermek istiyor. Ve madem CHP yerel seçimlerde de süreceği ortaya çıkan Cumhur İttifakı'na karşı Millet İttifakı'nı canlı tutmak istiyor. Fırsat bu fırsattır. İstanbul'a Meral Akşener'i aday gösterebilirler.''

''RAKİBİ EN İYİ İHTİMALLE BİNALİ YILDIRIM''

"Gerçi Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olarak İstanbul'da bir varlık gösteremedi ama karşısında hem Recep Tayyip Erdoğan hem de Muharrem İnce vardı.'' diyen Altaylı, ''Bu kez Muharrem İnce olmayacak. Rakip olarak karşısına çıkan ise Erdoğan değil, en iyi ihtimalle Binali Yıldırım olacak." ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber