Doğu Karadeniz Turizm Derneği Başkanı Yusuf Altuntaş'tan Önemli Açıklamalar!

TRUZİM SEZONU BİTTİ Mİ?

Emiroğlu’na verdiği demeçte Turizm sezonunun bittiğini vurgulayan Altuntaş: ‘’Trabzon’da turizm sezonu bitmiş bulunmakta, asıl turizm sezonu şimdi başlamakta oda kış turizmi.’’ dedi.

KIŞ TURİZMİ TOPLANTILARI YAPILMASI GEREKİYOR!

Altuntaş Trabzon’da sezonun bittiğini vurgularken: ‘’Kış turizmine hazırlıklı bir şekilde girmezsek, Trabzon’un turizm ayağını bitirmiş oluruz. Kış turizmi için şimdiden hazırlıklar yapılması gerekiyor. Trabzon Valiliğinin ilgili kurumları toplayarak Trabzon Kış Turizmi için ne yapabiliriz adı altında toplantılar düzenleyerek bir yol kat etmemiz gerekiyor.’’  dedi.

Yetkililer bu konuda acilen göreve gelmeli, bir dönem önceki eksikleri tamamlayarak yeni kış sezonu turizmine atak yapmamız gerekiyor diye vurgulayan Altuntaş, endişeli olduğunu dile getirdi.

TUR OTOBÜSLERİNDE OTOPARK SORUNU VAR!

Trabzon’a turist getirmek amacıyla gelen tur otobüslerinin ciddi anlamda otopark ve konaklama sorunları var. Bu konuda Turizm Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Valilik bir çalışma yapmalı. Başlıca sorun olan bu otopark sorunu çözülmediği takdirde turizmi Trabzon’da el birliği ile bitirmiş oluruz diye cümlelerine devam eden Altuntaş, Emiroğlu’na bu güzel sohbet için teşekkür etti.

HALKIN SESİNİZ!

Doğu Karadeniz Turizm Derneği Başkanı Yusuf Altuntaş: ‘’Şu anda bizlerin olduğu gibi, halkın sesisiniz, çalışmalarınızı takdire şeyehan buluyorum. Başta Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu başta olmak üzere, Manşet 61 ve Haberim Hamsi çalışanlarına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber