banner240
banner237
banner238

Genç, 40 çiftin toplu nikahını kıydı

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da bir ilki gerçekleştirdi. Belediyenin Zağnos Vadisi'nde düzenlediği toplu nikah töreninde 40 çiftin nikahı kıyıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende evlenen çiftlerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Evlenen çiftleri tek tek tebrik eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Bugün burada hepimiz çok önemli bir olaya şahitlik ediyoruz. Nikah akdinin herkesin hayatında çok önemli bir yeri vardır.

Hayatımızın tabiri caizse dönüm noktasıdır diyebiliriz. Aynı zamanda nikah evlilik kurumun resmi başlangıcıdır. Bu nedenle de oldukça önemlidir. Çok önemli bir karara imza attınız. Sizlere ömür boyu mutluluk, huzur, sağlık ve aile saadeti diliyorum...Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah." dedi.

Törende şarkıcı Sinan Yılmaz ile Ortahisar Belediyesinin düzenlemiş olduğu beste yarışmasında dereceye giren Aycan Cansız’ın seslendirdiği yöresel türküler katılımcılar tarafından beğeniyle dinlendi.

Türkiye'nin birçok ilinde gerçekleştirilen toplu nikah törenlerinin ilk defa Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlendiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, törenin evlenen çiftler için çok hoş bir anı olarak hatırlanacağını söyledi. Evlenen çiftlere seslenen Başkan Genç, "Bugün burada ilk defa ilimizde gerçekleştirilen çok anlamlı bir etkinliğe şahitlik ediyoruz. Hem evlenen çiftlerimiz için hem de vatandaşlarımız için hoş bir nostalji oldu diye düşünüyorum. Gerçekten de hayatımız boyunca hep hatırlayacağımız ve hiçbir zaman unutmayacağımız çok güzel, hoş bir tören oldu. İnşallah bu tür etkinliklerin devamı da gelir. Hepimiz bu mutluluğa ve heyecana ortak olduk. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz diye düşünüyorum. Hep deriz nikahta bereket vardır diye ama buna göre toplu nikahın bereketi daha çok oluyor. Bu nedenle evlenen çiftlerimizi, tekrar tebrik ediyorum, hepsine ayrı ayrı huzur ve mutluluk dolu; sevgi, saygı içerisinde bir aile saadeti diliyorum." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber