banner240
banner237
banner238

GİRİŞİMCİYE YENİ BİR YAŞAM FIRSATI…

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan tek marka olan Realty®Co. Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını aralıyor…

İngiltere’de aldıkları “kraliyet onayı” ile franchise verme yetkisine sahip tek gayrimenkul firması olduklarını belirten Realty®Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, “İngiltere ve Türkiye operasyonlarımızı aynı anda sürdürüyoruz. Girişimcilere İngiltere’de yeni bir yaşam fırsatı sunuyoruz. Ulaşmak istediğimiz franchise sayısı Türkiye’de toplam 250. İngiltere genelinde ise ilk yılın sonunda 50” dedi.

Dünyada gayrimenkul sektörüne ilk kez uyarlanan “İşletme Tipi Franchise Sistemi” ile fark yaratan Realty®Co. Türkiye’de ve İngiltere’de franchise atağına geçti. Franchise yatırımcısının detaylarla vakit harcamadan direkt olarak işine yoğunlaşması için “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni hayata geçirdiklerini belirten Realty®Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, “Bizim için franchise’larımız çok kıymetli. Franchise ofislerimizin güçlerine güç katmak için çalışıyoruz. Ofisleri kuruyoruz, avukat ve mali müşavirlik desteği veriyoruz, çağrı merkezini yönetiyoruz, ilanlarını biz yayınlıyoruz, ofis giderlerini ve basılı malzemelerini temin ediyoruz. Realty Akademi’de danışmanlarımıza kişisel ve mesleki gelişim programları veriyor, eğitim imkanları sunuyoruz. Tüm bunları, İşletme Tipi Franchise Sistemi’miz sayesinde başarıyla sürdürüyoruz” dedi.

PORTFÖY DEĞERİ 800 MİLYAR EURO

Gayrimenkul sektöründe uluslararası standardizasyon sistemi olan İSO 9001-2008 kalite standartlarına uygun olarak hizmet verdiklerini belirten Fatih Elibol, Avrupa Birliği Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından gayrimenkul sektöründe ilk tavsiye edilen ‘Altın Marka’ olarak seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirtiyor. “Dünyanın Gayrimenkul Vitrini” olarak kendilerini konumlandırdıklarını, 5 kıtada ve 47 ülkede bulunan ofisleri ile gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Fatih Elibol, Realty®Co.’nun portföy değerinin 2017 yılı itibariyle 800 milyar Euro'ya, 2015 – 2016 raporlarına göre dünyadaki işlem hacminin ise 564 milyar Euro’ya ulaştığını belirtiyor.

İNGİLTERE’DE BÜYÜK FIRSAT

Realty®Co. çatısı altında Türkiye’deki faaliyetlerini REALTY-TR markası ile sürdürdüklerini belirten Fatih Elibol, mevcut 11 olan franchise ofis sayısını ulaştırmak istedikleri toplam rakamı 250 olarak açıklıyor. “Yurt içi ve yurt dışı operasyonlarımızı aynı anda sürdürüyoruz” diyen Elibol, İngiltere’de heyecan verici gelişmeler olduğunu belirtiyor. Gayrimenkul sektöründe franchise verebilmek adına İngiltere’de tüm yasal haklara sahip olduklarını söyleyen Elibol, “REALTY-UK olarak İngiltere’de de hızla büyüyoruz. İngiltere’de Chelsea ve Westminster’de ofislerimizi kısa sürede aktif ettik. 2018’in ilk aylarında merkez ofisimizin yanı sıra beş franchise’ın daha açılışını gerçekleştireceğiz. İngiltere’de ilk yılın sonunda 50 franchise sayısına ulaşma hedefimiz var” dedi.

“Kraliyet Onayı” olarak da tanımlanan yasal izinlerin İngiltere’de yeni bir hayat kurmak isteyen Türk girişimciler için de emsalsiz bir avantaj sunduğunu söyleyen Fatih Elibol, “Franchise sistemimiz içinde: hazır, çalışan ve para kazanan bir ofis sunuyoruz. Bu süreçte, Türk girişimcilerimiz İngiltere genelinde tüm yasal haklara sahip oluyorlar ve kazançlı bir hayatın anahtarını da ellerine alıyorlar. Yatırımcımız İngiltere’de olmadan, mevcut düzenini bozmadan para kazanıp, vatandaşlığa kadar uzanabilecek tüm yasal hakları elde edebiliyor. İşletme Tipi Franchise Sistemi’miz sayesinde yeni hayatının adımlarını garantili olarak atıyor” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber