İDMANOCAĞI BAŞKANI MEHMET ÖZ: 'PARALI KULÜPLER ÖNE GEÇTİ
Trabzon Amatörü ’nün tarihi ve köklü kulüplerinden İdmanocağı’nın başkanı Mehmet Öz, artık ilçe ve paralı kulüplerin öne geçtiklerini söyledi.
Türk futboluna sunduğu yıldız oyuncular ile adını tarihe yazan Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağı’nın başkanı Mehmet Öz,  artık ilçe ve paralı kulüplerin öne geçtiğini söyledi.
BİZDEN ÇOK ÜZÜLEN OLAMAZ
Başkan Öz, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.’’ İdmanocağı’nın düşmesine üzülmemek elde değil. Düşünün biri çıkıyor parasını veriyor, zamanını veriyor ve itibarını yok ediyor. Biz manyak mıyız? Bu takıma sezon başında teknik kadronun isteği doğrultusunda 13 transfer yapıldı. Ara transferde de 4 yeni oyuncu kadromuza kattık.Malesef düştük. Kimse bizim kadar üzülemez. Trabzon’da futbol çok değişti. Bakın İdmanocağı, İdmangücü, DSİ Karadenizspor, Telekom ve Söğütlü gibi takımlar düştü. Bu takımlar altyapıları ile Trabzon futboluna katkı veren kulüplerdir. Birde bu açıdan bakın bu işe. Artık ilçeler ve paralı kulüpler öne geçti’dedi.
FARK GİDEREK AÇILIYOR
Öz, şöyle devam etti. ‘’Yavuz Selim ve Yalı sahasında 15- 20 takım antrenman yapıyor. Nerede tam saha çalışma imkanı. Aileler artık okul için çocuklarını spor yaptırmıyorlar. Tüm saydığım bu nedenlerden dolayı ilçe takımlar ve köy takımları avantajlı konumda. Birde belediye, kaymakamlık ve iş adamı desteklerini üstüne koyarsanız fark giderek açılıyor. Bunun yanı sıra alt yapıdan yetiştirdiğin oyuncu 18 yaşında transfer hakkı kazanınca bizim gibi takımlar olumsuz etkileniyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Trabzon spor alt yapısına 20’ye yakın oyuncu verdik 3-4 yıl içinde bu da bizim gururumuz.’’
HİÇBİR ZAMAN UMUTSUZ DEĞİLİZ
Başkan Öz, ‘’Her şeye rağmen çok başarılı bir 2000-2001 grubumuz var inşallah bu takım Türkiye şampiyonu olacak.Üzgünüz ama umutsuz değiliz. Düştüğümüz gibi çıkmayı da biliriz. Daha önce yaşattığımız Türkiye şampiyonlukları gibi’’ ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber