İSTANBUL'DA AKÇAABAT COŞKUSU

Görkemli bir şekilde açılışı yapılan Trabzon Tanıtım Günlerş'ne Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Trabzon sevdalısı çok şayıda hemşehrilerimiz katıldı.

Bu yıl 10.'su düzenlenen İstanbulTrabzon Tanıtım Günlerinde Akçaabat Belediyesi'nin hazırladığı stant damga vurdu. Standımızı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Başocak başta olmak çok sayıda devletbüyüklerimiz ve hemşehrilerimiz ziyaret etti.

Akçaabat Belediyesi Horon ekibinin gösterileriyle başlayan açılış etkinlikleri; Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in etkinlik alanındaki tüm stantları ziyaretiyle devam etti.

23 Eylül 2018 tarihine kadar Yenikapı Etkinlik ALanında devamedecek olan Trabzon Tanıtım Günlerine; İstanbul'da yaşayan tüm hemşehrilerimizi, memleket hasreti çekenleri, Akçaabat sevdalılarını ve Akçaabat'ıher yönüyle tanımak istayen herkesi standımıza bekleriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber