İYİ PARTİ TRABZON GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

8 Ekim 2013 tarihinde Hükümetin sözde “Demokratikleşme Paketi” çerçevesinde kaldırılan Öğrenci Andı; Danıştay’ın bugün vermiş olduğu karar neticesinde okullarda yeniden okutulacak.

Bu kararın çıkmasına vesile olan, dönemin Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı, İYİ Parti Adana Milletvekili Sn. İsmail KONCUK’ a teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Danıştay 8. Dairesinin vermiş olduğu bu karardan ötürü rahatsızlığını dile getiren Bakan, Milletvekili, Sendikacı, yazar ve tüm yandaşları uyarıyoruz. Anadolu Toprakları üzerine kök salmış, asırlar geçirmiş Türk Milleti’nin evlatlarına “Andımız’ ı” çok görmek; ne Türklükle ne de İslamiyet’le bağdaşmamaktadır.

Trabzon gibi Milliyetçi bir şehirde,  eğitimci olduklarını iddia edenlerin yuvalandığı Memur-Sen Trabzon İl Temsilciliğinin yapmış olduğu talihsiz ve bir o kadar yakışıksız açıklama; Milli duygularını en hassas şekilde yaşayan biz Türk Gençliğini derinden yaralamıştır. Bu tutum olsa olsa; açılım sürecine özlem duyan, fetönün etkisinden kurtulamamış gayri millî kişiliklerin dışa vurumudur!

Bu Necip Milletin birer ferdi ve Trabzon’un İYİ Gençliği olarak sormak isteriz:

-Siz ve sizin gibileri rahatsız eden, Türk olmak mı yoksa Doğru olmak mıdır?

-“Türküm, doğruyum, çalışkanım” diye başlayan ve “Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde biten andımızdan, rahatsızlık duyma sebebiniz nedir?

            Bilinmelidir ki; bu yobaz ve geri kalmış zihniyetle asırlardır süre gelen mücadelemiz, gerekirse asırlarca daha devam edecektir. Kazanan her daim olduğu gibi aziz Türk Milleti’nin çelikten iradesi olacaktır.

            Ve son olarak, bu TÜRK’ üm diyemeyenlere inat:

            “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”

                                                                                                               İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI

                                                                                                                 TRABZON İL BAŞKANLIĞI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber