banner240
banner237
banner238

Kriz devam ediyor..

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız görevden sebep bildirmeden alınmış ve koltuğu 5 ay boş kalmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesine önce Trabel işcisi olarak alınan ve daha sonra kadroya geçirilen ve müdür olabilmesi için gerekli süreyi bile dolduramayan Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanının eşi Ali Ayvazoğlu usulsüz bir şekilde vekaleten atanmıştı. Mahkemeye başvuran görevden alınan eski il müdürü İsmail Kansız mahkeme kara ile tekrar görevine iade edildi.

YILDIRMA POLİTİKASI

Ancak görevine iade edilen İsmail Kansız, devreye giren gizli eller tarafından geçiçi görevle başka yere resmen sürgün edildi. 

Öyle ki; Kansız'ın kendi isteği ile istifa etmesi için tüm şartlar zorlanıyor. Gümrükçüoğlu ilk başkan seçildiğinde Akpartililere belediyede yer açabilmek için emekliliği gelen mevcut çalışanları kanalizosyon ve park bahçelere göndererek bu yöntemi denemiş ve başarılı olmuştu.

Başkanlık sisteminin yani tek adamlığın tartışıldığı bir dönemde Ak Parti kurmaylarının Trabzon'da bu hatayı yapması evet kampanyalarına zarar vereceği aşikar..

MÜHÜR BENDE SÜLEYMAN BENİM MİSALİ..

Bu olay aklımıza Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev'in eşini başkan yardımcısı yapması getirdi. Arada ki fark ise burada sadece mühürü elinde bulunduran cinsiyetlerin değişik olması..

     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber