Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun Turizm Müdürü eşine ‘torpil var mı? ‘yok mu?’ diye sordu

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde işçi olarak görev yaparken İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilmişti. Bu Trabzon’da epey bir konuşuldu ve halen daha konuşulurken İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, söylenenlere, eleştirilere ve torpil iddialarına cevap verdi.

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’ne konuşan Ayvazoğlu’nun cevap verdiği kısım şöyle;

EŞİMİN ZERRE KADAR KATKISI OLMAMIŞTIR

Eşinizin siyasetçi olması gerekçe gösterilerek, göreve gelmeniz çok tartışıldı. Mesleki yeterliliğiniz dahi tartışma yarattı. Bu konu hakkında hiç konuşmadınız. Ne söylemek istersiniz?

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Aslında beni şehrimin tanıdığını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum, yüksek lisansımı yapmış birisiyim. Profesyonel tur rehberiyim. Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyonluğu’nda pek çok projeyi zamanında belediyeye kazandırmış ve bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapmış birisiyim. Profesyonel Tur Rehberleri Odası Başkanlığı yaptım. Yaklaşık on yıl rehberlik yapmış birisiyim. Belediye’de yaklaşık on beş yıl çalıştım. Memur ya da müdür olmak için tüm alt yapısı hazır olan birisiyim. Kamu kurumunda da şirketin de değil bizatihi belediyenin personeli olarak çalışan birisiydim. Muhteşem değilim, mükemmel de değilim, ama insanım. İnsan olmanın gerekliliklerini yerine getiriyorum. Allah nasip etti bugün burada görev yapmaktayım. Bu noktada burada bulunmama vesile olan başta İçişleri Süleyman Soylu olmak üzere mevcut yönetimin de takdir edişi ile göreve başladım. Benim müdür olmam noktasında eşimin zerre kadar katkısı yoktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber