banner240
banner237
banner238

Muhammet Balta’dan Kurban Bayram Mesajı!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili “Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Balta mesajda şu ifadelere yer verdi: “İslam âleminin en önemli günlerinden biri de dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği Kurban Bayramı’dır. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramının getirdiği manevi iklim vesilesiyle akraba ve komşu ziyaretleriyle sevdiklerimizle buluşacak, dargınlıklarımızı unutacak ve çocuklarımıza dini bayramımızın barındırdığı hoşgörü, sevgi ve dayanışma ruhunu aktaracağız. Bayramlar birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir. Ülke olarak gereksinimimiz olan en önemli olgu da budur. Bu gün gölgesinde yaşadığımız, huzur bulduğumuz Türkiye Cumhuriyetinin bu günlere ne zorluklarla geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Her dönemde olduğu gibi günümüzde de ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmak isteniyor. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bu oyunların üstesinde her zaman olduğu gibi yine de geliriz. Bizler, demokrasimizle, ekonomimizle, dış politikamızla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarana kadar yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Vatanımızın bütünlüğü için bu bayramla birlikte birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ederim.

Bu vesileyle; en kalbi ve samimi duygularımla, tüm İslam Aleminin, ülkemizin ve Trabzonlu hemşerilerimizin, mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, Ülkemizin dirliğine ve birliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber