banner240
banner237
banner238

MUHTARLARIN SORUNLARINI ANCAK CHP ÇÖZER

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Muhtarlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gerek köy, gerekse mahalle kanunu mutlaka günün koşullarına getirilmelidir. Demokrasisinin gerçek temsilcileri olan muhtarlarımız özgür demokrasinin temsilcileri olduğunu unutmamalıdır” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’nın kurduğu Yerel Yönetim Komisyonu yerel seçimler için nabız yoklamaya devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret eden komisyon üyeleri Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret ettiler. Komisyon üyelerimiz Trabzon Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve muhtarlarla görüşüp yerel seçimler için görüşlerini aldılar. 

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN GERÇEK TEMSİLCİLERİDİR

Hiçbir siyasi iradeye bağlı kalmadan seçilen muhtarlarımız demokrasinin gerçek temsilcileridir diyen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Muhtarlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gerek köy, gerekse mahalle kanunu mutlaka günün koşullarına getirilmelidir. Demokrasisinin gerçek temsilcileri olan muhtarlarımız özgür demokrasinin temsilcileri olduğunu unutmamalıdır.  Hiçbir siyasi iradeye bağlı kalmadan seçilen muhtarlarımız demokrasinin gerçek temsilcileridir. 

MUHTARLARI SORUNLARINDAN ARINDIRACAĞIZ

Biz muhtarlarımızın içinde bulunduğu tüm sorunlardan arındırarak, yasaların muhtarlara tanımış olan yetkilerini daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Neden Muhtar, belediye meclisinde temsil edilmesin? Neden muhtar artık köy kanununda daha da yetkili kılınmasın? Muhtarlarımızı demokrasinin beşiği olarak görüyorsak ki öyle görüyoruz. Tüm muhtarlarımızı gerekli yetkilerle donatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nasıl ki, muhtarlarımıza kılcal damar olarak görüyoruz o halde muhtarlarımızı gerçek seçilmiş temsilciler olarak görmek durumundayız. Demokrasiye sahip çıkmak muhtarlarımıza sahip çıkmaktan geçer“ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber